Thursday, March 18, 2010

FACEBOOK UNTUK KELICAPFC



Kelicap FC telahpun berada dalam FACEBOOK..Oleh yang demikian, jom le support..tuhpun kalo engkome dah SIGN UP facebook..kalo belum..sign up le cepat..senang je..tak yah diajorrrpun..agak remeh cara dan prosedurnya..janji ade EMAIL..kalo dah selesai semuanya..Tolong TYPE "kelicap" dalam ruang SEARCH facebook anda..yeah!!

http://www.facebook.com/

TERIMA KASIH.

Tuesday, December 22, 2009

SENARAI NO. PHONE

Senarai nombor phone ahli-ahli kelicap FC dan Ex-Jordan setakat ini dan tolong perbetulkan jika ada kesalahan atau nombor telah tidak digunakan lagi :-

akmal : 013-5037459
aidi : 0197303059
antoi : 013-9090643
bobo : 0127265716
botaq : 012-7521856
burn : 013-9580461
dewa : 0192783348
dasuki : 013-9449482 (budak kelantammm..)
ejat : 012-4579741
ery : 016-3085446 (budak mu'tah gak)
mochit : 012-7748185
fawaz : 019-5102454
fazli johor : 019-7427444
fazli s'gor : 019-2855949 (adik ipar marzuki)
hafizi : 013-3682357
hasan : 012-3609245 (yg kawen ngan arab irbid jaii tu)
hatta : 012-6855976
jabo : 012-9641014 (mana satu nombor ko jabooo!!)
kadu : 019-7664864
kechik : 019-6930217
kidin : 012-7706805
madi : 019-9315407
man usim : 012-2165852
man&jo : 012-7442901
marzuki : 013-5843369
mohamad : 013-8407985 (selalu kawan ngan geng patani..mu'tah)
megat : 019-7558595 (takkan x kenai kot megat..)
mie killer : 013-9893325
mie johor : 019-2072448 (abam)
nushi : 019-2343449 (duk irbid..skrg jd pensyarah kat uiam)
fendekk : 019-6600789
piow : 012-9141566 (betul2 hoowliowww)
abg ajak : 012-7693050
razif : 019-3557855
shahi : 012-6869689 (orang pahee)
tajol : 012-6041663 (skrg ngajo arab kat uitm, sarawak)
topik kedah : 019-3536787
zul libya : 012-2761185

ada lagi korang tambah lee..warna merah tanda dah diedit..

Sunday, November 8, 2009

FORUM KELICAPFC

Forum ini bertujuan untuk membincangkan tentang perkara-perkara yang berkaitan kelicap, reunion, geng-geng jordan dan apa-apa sahajalah. Siapa yang join leh bukak tajuk dan sebagainya. Jadi bagaimana nak joinnya?hanya klik :

kelicapfc.forumotion.com

kemudian REGISTER. Masukkan E-mail anda yang sah. Bukak E-mail dan terus klik link dalam E-mail tersebut untuk aktifkannya. Dan boleh mula berforum.tq

Tuesday, May 26, 2009

REUNION KE-6 DI SEMPURNA RESORT, KUANTAN, PAHANG

Dimaklumkan bahawa reunion buat kali ke-6 akan diadakan di Pahang seperti berikut :
TARIKH : 3 - 5 JUN 2011
TEMPAT : SEMPURNA RESORT, KUANTAN, PAHANG
BAYARAN : RM400-oo
Sekian, terima kasih.

Friday, February 20, 2009

SELOKA MOKA INDERA LOKA


Bila orang sudah gila bola..semuanya dibolakan..kasut bola, baju jersi bola, topi bola, kereta bola, sticker bola, rumah bola, muka bulat macam bola,makan bebolaaaaa.....

Monday, January 26, 2009

T-SHIRT 4 KELICAP FC


Semenjak reunion I di Kuala Lumpur, ahli-ahli kelicap fc telahpun memiliki sepasang baju lengan pendek untuk dipakai dan dijadikan sebagai kenangan pabila pulang dari reunion..setakat ini ada 4 baju telah diperolehi..kemungkinan reunion akan datang dan seterusnya akan banyak koleksi-koleksi baju kelicap fc yang menarik dan anggun..terima kasih kepada sesiapa yang sudi menyumbang untuk tujuan baik ini..panas..panas..

Sunday, January 18, 2009

MASIHKAH KAU INGAT


Amman, tahun 2001..Masihkah kau ingat.. musim sejuk yang banyak mengimbau kembali kenangan semasa di perantauan..sampah tidak perlu risau jika ditinggalkan lama di bawah sinki..lalat ntah ke mana menghilang..air sejuk macam air batu..sakhonah tak cukup untuk 4 orang..sahobah made in Italy..malam-malam perut lapar..kul 8 dah macam pukul 11 malam..mandi ke idak ke sama sahaja..nak amik air sembahyang bapok sejuknya..khuf dijadikan amalan..oh kenangan..

ESPN